BORANG PESANAN/ TEMPAHAN BARANG

Nama:
Alamat Email :
Alamat :
No Telefon :
Senarai Pesanan Barang :
Bank :
Bukti Pembayaran :

Get your own free form like this one.

Sunday, January 30, 2011

PENAPIS AIR "BIO AURA"
BIO AURA


PENGENALAN
'BEAUTIFUL BIO AURA fir NANO'

Rekaan yang mesra-penyelenggaraan:Menukar dan membersih penapis menjadi lebih mudah dengan system “pusing dan kunci”. Saluran hos dalaman tidak kelihatan untuk penapisan yang kemas


Pemasangan yang senang:


Disertakan dengan alat gentian untuk kesesuai jenis kepada paip rumah pengguna


Penutup penapis yang berwarna:

Setiap penapis diindikasikan dengan warna yang berbeza untuk kemudahan pengguna

Saiz penapis yang lebih besar:

Membekalkan kandungan yang lebih tinggi dan menjamin keberkesanannya

Sesuai untuk kegunaan:

Rumah, pejabat, kilang dan kedai-kedai makan

Pengiktirafan:


Kualiti air yang bertaraf dunia


CIRI-CIRI

Sistem Penapisan Air
Bertenaga Beautiful Bio Aura


Penapis A : CeramicLiang yang bersaiz 0.0000000001 mikron mencapai tahap penapisan sehingga 99.999%. Dapat menyingkir bahan pencemar seperti karat, kotoran, pasir lumpur dan bacteria.

Penapis B : Bacteriostatic Filter MediaMenghilangkan bau yang tidak menyenangkan, warna, rasa, bahan pencuci dan elemen-elemen kotor yang lain untuk mengelakkan daripada pertumbuhan bacteria.

Penapis C : KDF + RESIN + Activated CarbonActivated Carbon Block dan penukar ion berlogam KDF memenuhi piawaian US EPA dan FDA National Safety Standards dapat menapis unsure logam berat, klorin, pencemar kimia, di samping mengawal kestabilan air, bacteria dan rumpair. Unsur Resin pula akan melembutkan molekul air dan mempunyai kesan untuk menghasilkan bahan-bahan mineral.

Penapis D : Silver Carbon BlackMemenuhi Piawaian Keselamatan Antarabangsa. Memiliki fungsi penyerapan yang tinggi, berupaya untuk menyerap atau menyingkirkan unsure logam berat, bahan-bahan radioaktif, bahan kimia dan racun serangga.

Penapis E : Bio-Micro BallTeknologi penukar tenaga memecahkan molekul air kepada kelompok air yang lebih kecil secara berkesan supaya dapat diserap dengan senang oleh tubuh badan manusia. Lebih-lebih lagi, ia meningkatkan kapasiti air untuk membekalkan kandungan oksigen.

Penapis F : NANO Ceramic Ball + Bio-Micro BallPenstabil tenaga berteknologi Nano mengekalkan dan menstabilkan kandungan tenaga dalam saiz molekul air yang kecil untuk tempoh masa yang panjang. Ia berupaya untuk menyelaraskan sifat air lebih cenderung kepada beralkali yang baik untuk tubuh badan, menggalakkan metabolisme, mengaktifkan sel-sel badan untuk menguatkan imunisasi dan fungsi detoksifikasi


No comments:

Post a Comment