BORANG PESANAN/ TEMPAHAN BARANG

Nama:
Alamat Email :
Alamat :
No Telefon :
Senarai Pesanan Barang :
Bank :
Bukti Pembayaran :

Get your own free form like this one.

Sunday, January 30, 2011

LINDUNGI KELUARGA ANDA DENGAN PENAPIS BIO AURA

BIO-ZONE CAR STERILIZER

[ADVERTORIAL]
[sticky mode - scroll down for new entry]


:: click n enlarge for better view ::


pernah dengar tak pasal BIOzone Car Sterilizer ni?
kalau tak pernah. meh sini aku cerita. 
aku nak cerita detail bahasa2 pelik2 pasal ozon la apa la. mesti korang pun tak faham kan.
kalau korang jenis suka nak tau details. boleh baca pamphlet kat atas sekali tu.

BIOzone ni bukan macam penwangi2 biasa yang korang selalu beli tu.
dia takda bau. tapi dia bertindak untuk menyegarkan kereta korang.
sebab dia tukarkan O2 (oksigen) ke O3 (ozon) then jadi oksigen balik untuk kasi buang2 bau x enak tu la.

kan kadang2 kau naik kereta. esp yang merokok la.
mesti bau takleh blah je kereta. macam ada bau pelik tu la.
orang perokok memang la tak rasa effect. macam mula2 masuk kereta je la kau rasa semacam. lepas tu relax aje.
tapi bagi bukan perokok. mesti rasa tak selesa je kan.
so kalau pakai benda ni. dia akan singkirkan bau tu la.
bukan je bau rokok, macam2 la boleh. bau haiwan ke. kan kucing pun ada bau dia, bau kereta ke.
macam2 la. tak pun kau baru blk pasar. kadang2 bau ikan la, bau durian la.
pakai BIOzone ni. dalam 5 minit hilang bau tu.

kalau tak kadang2 aku tengok bapak aku nak hilangkan bau2 ni.
kena bukak tingkap kereta. bukak boot supaya bila kena panas kurang la bau tu.
kadang2 lupa nak tutup tingkap. hujan. tak pasal2 basah je seat kan. habis hapak balik.
so ngan adanya BIOzone ni. tak payah susah2 nak buat semua tu.

Kelebihan BIOzone ni ialah.

• Selamat (penghasilan ozon tidak melebihi 0.03pppm)
• Ringan
• Mudah di gunakan
• Menggunakan teknologi cold plasma jepun yang
o menghasilkan ozon pada tahap yang tepat
o tidak menghasilkan bahan-bahan sampingan (nitrogen oksida)
• Tanpa penyelenggaraan
• Mesra alam
o US FDA menetapkan tahap maksimum ozon yang di benarkan pada 0.05ppm

okay,dah cerita pasal kelebihan bio zone ni,
mesti korang nak tau harga kan??



harga macam gambar kat atas ni.

Semenanjung Malaysia = RM175.00
Sabah Sarawak            = RM 176.00

harga ni termasuk ngan postage. :)

mesti korang rasa cam ‘ee mahalnyer’ tapi bagi aku,aku rasa berbaloi. 
Sebab apa aku cakap berbaloi?

sebab kalau kau beli pewangi biasa untuk kereta tu pun if yang bagus. mau dekat RM20 kan.
pastu kadang2 sebulan lebih dah abis. kadang2 tak sampai pun.
tambah2 if kau parking tengah panas kereta kau. tau2 kering kontang aje. :/
pastu bayangkan benda wangi. tiba2 kereta kau ada bau2an kurang menyenangkan.
kau bayangkan bercampur. memang tengik kan. pitam ok.
tapi BIOzone ni dia segarkan balik. takda pewangi pelik2 ke apa.
neutral kan balik bau kereta 



Yang bestnyer bio zone ni ade warranty 6 bulan dan boleh di pakai selama 2 tahun.


Bayangkan korang beli pewangi kereta sebulan RM20 X 2tahun = RM 480
Kalau beli bi zone ni harga RM175, korang dah jimat RM305
So berbaloi ke tak??



cara pakai pun senang aje.

Masukkan BIOzone Car Sterilizer ke dalam soket pemetik api rokok. Unit akan dihidupkan (dengan bulb yang menyala).
Pasangkan penghawa dingin untuk penyegaran udara yang berkesan.
Pakai dalam masa 5 minit,bau busuk semua akan di serap dan akan menghasilkan oksigen dan bau yg segar.



senang aje kan. Mudah dan ringkas.
so boleh la cuba.
nanti aku cerita lagi k. 
buat masa ni, ni je dulu k.

so if korang berminat. korang boleh email kat aku.
tajuk sila tulis macam tajuk atas ni yea.
 
FACEBOOK
Nurzakiah Moazim

or sms kat no ni 012-3697167

ok. tu je. buhbye.
buatlah pilihan yang bijak.

LACTO-LITE

BE LITE WITH LACTO-LITE !!!



RM158/kotak/25 sachets
PROMO!!! 2 kotak RM300 jer termasuk pos!
SMS / CALL 012-3697167 untuk pembelian dan pertanyaan.


Ramai yang berbadan langsing tapi sukar nak kempiskan perut, betul tak? Cuba Lacto-Lite hari ini! 2 hari cuba dah ade perubahan! Paling best sangat-sangat! Lacto-Lite ni tak akan buat anda cirit-birit atau kejang perut!

Bagaimana Lacto-Lite bantu anda untuk lose weight?
1. singkirkan toksin dalam badan
2. menggalakkan metabolisme untuk kurangkan berat badan.
3. memudahkan penghadaman.
4. melegakan sembelit.
* untuk kesan terbaik, ambil sebelum sarapan( perut kosong ) dan minum 2 liter air kosong setiap hari( 4 x 500ml botol kecil jer!)

percubaan 2 sachet rm16 jer termasuk pos!
call/sms 012-3697167 untuk pembelian hari ini juga dan alamilah perubahan yang mengujakan!

TESTIMONIAL TERKINI 

SEBELUM


SELEPAS


MAHARANI


Herba Kebahagiaan Wanita & Perangsang
HERBA MAHARANI
Antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan tertua khusus untuk wanita. Ramuan khasnya telah menyerlahkan kehebatan dan keterampilan wanita sehingga kini. Herba Maharani masih tetap menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan wanita di seluruh dunia. Amalan berterusan akan memanfaatkan kesihatan keseluruhan.
http://img1.blogblog.com/img/icon18_wrench_allbkg.png
4.5.10
http://1.bp.blogspot.com/_655qo_5x65c/S9-Yi9WYT4I/AAAAAAAAAo0/kPsjXeckkGE/s320/SP_A1207.jpgAda diantara kita yang akan merasa tindak balas tertentu diawal pengambilan herba maharani. Kalau orang Melayu kita kata, bongkar penyakit.

Pernah juga ada seorang customer saya tanya, "kenapa selepas pengambilan herba maharani , 'periodnya' ada bau yang kurang menyenangkan. Sebelum ini tak de".

Dalam bahasa yang mudah kita faham, sebelum ni mungkin ada sisa-sisa darah kotor yang mungkin terkumpul dan tak habis keluar dan tiada apa yang boleh menolaknya keluar, tetapi selepas pengambilan maharani , herba ini membantu pembuangan kotoran tersebut.

So kalau selepas u all ambil maharani kot2 ada tindakbalas tertentu, cek la kat sini ek.
yang warna oren tu, gejala spt pening kepala ke, demam ke. yg warna merah tu, sebab kenapa rasa pening, demam. dan yang hijau tu solutionnya .
Tindakbalas Sementara Yang Mungkin Berlaku

Gejala, Punca & Penyelesaian
1
Pening kepala, pipi, badan & telinga berasa panas, demam, belakang tengkuk dan sendi terasa sakit
Gangguan peredaran darah, asid amat tinggi dalam badan, tekanan darah tinggi atau rendah
Teruskan seperti biasa. Amalkan Chlorella & miautan. Banyakkan minum air beralkali, BBA.

2
Mengantuk, letih, tekak kering dan dahaga
Kandungan gula dalam darah tinggi sedikit. Kolestrol dan asid tinggi.
Tukar cara makan. Makan waktu malam sebelum tidur. Banyakkan minum air beralkali.

3
Tidak mahu tidur
Kekurangan kalsium
Makan pagi sahaja& kurangkan dos (10biji setiap pagi). Banyakkan minum air beralkali.

4
Sakit pinggang dan lemah bahagian badan
Peredaran darah dari buah pinggang tidak teratur (kotor) atau banyak toksid
Kurangkan dos (10biji). Banyakkan minum air beralkali



5
Kerap buang air besar / berdarah
Usus besar & sistem penghadaman lemah / kurang berfungsi
Kurangkan dos(10biji)
Banyakkan minum air beralkali & air kosong


6
Panas & berpeluh – peluh
Kekurangan klorofil dalam badan. Kolestrol agak tinggi. Asid & toksid agak tinggi
Kurangkan dos(10biji)
Banyakkan minum air beralkali & air kosong


7
Kerap kencing
Masalah pada pundi kencing. Gangguan peredaran darah, asid tinggi
Kurangkan dos(10biji)
Banyakkan minum air beralkali & air kosong


8
Terasa sengal-sengal badan
Masalah system saraf, hormon tidak seimbang
Kurangkan dos(10biji)
Banyakkan minum air beralkali & air kosong

9
Kitaran haid berubah ( lewat / banyak )
Hormon tidak seimbang. Kelemahan system ovari
Teruskan spt biasa, amal Chlorella & miautan

10
Batuk keluar darah
Sistem paru-paru rosak. Ada darah beku dalam salur darah terutama pada paru-paru
Kurangkan dos(10biji)
Banyakkan minum air beralkali & air kosong

11
Keluar jerawat
Darah kotor. Banyak toksid & asid
Teruskan spt biasa. Amalkan Chlorella & Miautan


Mengapa ada tindakbalas

Kerana berlaku pemulihan dan peningkatan dalam tubuh badan kesan daripada :-
•Cara pemakanan yang tidak seimbang & fast food
•Suasana tempat kerja yang tidak banyak pergerakan
•Kawasan kediaman yang terdedah kepada pencemaran,asap perkilangan dll.

Bersabar…hanya sementara.. Tidak semua wanita yang mengamalkan herba Maharani mempunyai tindakbalas yang sama, ianya berbeza, bergantung kepada masalah kesihatan dan kelemahan organ seseorang. Bersabar dan bersyukurlah masalah kesihatan yang dialami sedang di pulihkan.

MY LIFE



PENAPIS AIR "BIO AURA"




BIO AURA


PENGENALAN
'BEAUTIFUL BIO AURA fir NANO'

Rekaan yang mesra-penyelenggaraan:



Menukar dan membersih penapis menjadi lebih mudah dengan system “pusing dan kunci”. Saluran hos dalaman tidak kelihatan untuk penapisan yang kemas


Pemasangan yang senang:


Disertakan dengan alat gentian untuk kesesuai jenis kepada paip rumah pengguna


Penutup penapis yang berwarna:

Setiap penapis diindikasikan dengan warna yang berbeza untuk kemudahan pengguna

Saiz penapis yang lebih besar:

Membekalkan kandungan yang lebih tinggi dan menjamin keberkesanannya

Sesuai untuk kegunaan:

Rumah, pejabat, kilang dan kedai-kedai makan

Pengiktirafan:


Kualiti air yang bertaraf dunia


CIRI-CIRI

Sistem Penapisan Air
Bertenaga Beautiful Bio Aura


Penapis A : CeramicLiang yang bersaiz 0.0000000001 mikron mencapai tahap penapisan sehingga 99.999%. Dapat menyingkir bahan pencemar seperti karat, kotoran, pasir lumpur dan bacteria.

Penapis B : Bacteriostatic Filter MediaMenghilangkan bau yang tidak menyenangkan, warna, rasa, bahan pencuci dan elemen-elemen kotor yang lain untuk mengelakkan daripada pertumbuhan bacteria.

Penapis C : KDF + RESIN + Activated CarbonActivated Carbon Block dan penukar ion berlogam KDF memenuhi piawaian US EPA dan FDA National Safety Standards dapat menapis unsure logam berat, klorin, pencemar kimia, di samping mengawal kestabilan air, bacteria dan rumpair. Unsur Resin pula akan melembutkan molekul air dan mempunyai kesan untuk menghasilkan bahan-bahan mineral.

Penapis D : Silver Carbon BlackMemenuhi Piawaian Keselamatan Antarabangsa. Memiliki fungsi penyerapan yang tinggi, berupaya untuk menyerap atau menyingkirkan unsure logam berat, bahan-bahan radioaktif, bahan kimia dan racun serangga.

Penapis E : Bio-Micro BallTeknologi penukar tenaga memecahkan molekul air kepada kelompok air yang lebih kecil secara berkesan supaya dapat diserap dengan senang oleh tubuh badan manusia. Lebih-lebih lagi, ia meningkatkan kapasiti air untuk membekalkan kandungan oksigen.

Penapis F : NANO Ceramic Ball + Bio-Micro BallPenstabil tenaga berteknologi Nano mengekalkan dan menstabilkan kandungan tenaga dalam saiz molekul air yang kecil untuk tempoh masa yang panjang. Ia berupaya untuk menyelaraskan sifat air lebih cenderung kepada beralkali yang baik untuk tubuh badan, menggalakkan metabolisme, mengaktifkan sel-sel badan untuk menguatkan imunisasi dan fungsi detoksifikasi






















PAKAIAN DALAM BEAUTIFUL

PRODUK HAI O MARKETING (PREMIUM BEAUTIFUL)


“Premium Beautiful” merupakan pakaian dalam wanita yang terdiri daripada coli panjang, bengkung pinggang dan seluar dalam panjang. Set ini juga digunakan untuk membentuk kontur keseluruhan badan supaya nampak menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang. Teknologi pembuatan “Premium Beautiful” amat mengagumkan kerana gabungan pakar-pakar perubatan Jerman, Jepun, China dan USA. Mereka telah menghasilkan fabrik yang berteknologi tinggi dan canggih yang dipanggil Akwatek dan Akwadyne. Ianya juga telah ditenun sulam bersama-sama Sinar Infra Merah Jarak Jauh atau “Far Infra Red” (F.I.R).
16 Keistimewaan Sinar Infra Merah Jarak Jauh (F.I.R)

· Memperbetulkan perjalanan darah dalam tubuh
· Meningkatkan kadar metabolisma
· Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
· Mengelakkan pertumbuhan bakteria
· Mengeluarkan peluh asid
· Menggalakkan tumbesaran lebih teratur
· Mengekalkan kesegaran badan
· Mengurangkan kandungan asid dalam darah
· Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan atau tempat yang sakit
· Tidur dengan lebih nyenyak
· Menghilangkan bau badan
· Membantu menghilangkan kulat dan fungus
· Membantu membersihkan udara dalam badan
· Mengekalkan kepanasan suhu badan
· Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik
· Membantu menghalang pembiakan sel kanser dalam badan

Akwatek dan Akwadine unik Pencetus penyerapan yang baik dan mengalih kelembapan (air, bau, wap)

· Berubah mengikut keadaan iklim dan cuaca
· Penyejukan semulajadi dalam cuaca panas
· Memanaskan badan dengan selesa semasa cuaca sejuk
· Kuasa penyerapan toksid keluar dari tubuh badan

Kelebihan kualiti kain “Premium Beautiful”

· Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh yang berdasarkan potongan badan manusia.
Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisma.
· Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama.
· Kuasa regangan ke semua hala, dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan
badan tanpa mengubah rekabentuk asalnya.
· Sinar infra merah jauh (Far Infra Red) yang dapat menambahkan kekenyalan dan
ketegangan buah dada dan menggiatkan pertumbuhan buah dada.
· Penyerapan toksid dan asid terbukti apabila kita membalutkan buah yang masam atau rokok dalam tempoh 20 minit, maka buah tersebut akan menjadi kurang masam dan rokok pula akan menjadi tawar.

COLI PANJANG


Cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak ke atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.
1. Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong buah dada.
2. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada.
3. 2 batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
4. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang, turut mengatasi masalah badan besar.
5. Rekaan U pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang.
6. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
7. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

BENGKUNG PINGGANG

1. Tujuh batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.
2. Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, mempergiatkan pengagihan lemak ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.
3. Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.
4. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
5. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
6. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

SELUAR DALAM PANJANG

1. 32 keping jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.
2. Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempersona dan meninggikan pinggul.
3. Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.
4. Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempersona.
5. Mampatan yang tetap keatas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut buncit.
6. Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada persekitaran peha,
membentuk kontur peha yang menarik.
7. Penggunaan 2 lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.
8. Penggunaan renda yang fleksibel, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat
pergeseran dengan benang seluar.
9. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

Kenapa mereka memilih Beautiful?

· Tanpa pil pelangsing.
· Tanpa diet, pembedahan atau senaman.
· Halus lembut dan selesa pada kulit.
· Sesuai dipakai sepanjang hari.
· Fabrik yang boleh mengalirkan udara yang nyaman.
· Ditenun dengan sulaman F.I.R.
· Pengiktirafan Badan Kesihatan Dunia.
· Direkacipta mengikut struktur badan wanita secara terperinci.
· Keberkesanan dalam masa 5 minit selepas memakainya.
· Mengelakkan kanser payudara dan rahim.

Rawatan alternatif bagi penyakit yang tiada harapan untuk sembuh secara biasa

· Anti kanser
· Lemah tenaga batin
· Kencing manis
· Darah tinggi
· Lemah jantung
· Gaot, Migraine
· Asma
· Sakit belakang & pinggang

Lain-lain kegunaan.
Kehebatan produk ini memang tidak terbanding, malah bengkungnya boleh dikatakan 1001 macam kegunaan. Antaranya ialah :-

· Kalau anak-anak kecil mengalami kembung perut, boleh balutkan perutnya.
· Bagi kanak-kanak yang demam panas, bengkung dapat membantu mengeluarkan haba
yang panas dengan cara membalut badan kanak-kanak tersebut.
· Biasanya bayi yang baru lahir terkena “jaundis” (kuning), balutkan badannya dengan
bengkung untuk mempercepatkan pemulihannya.
· kalau anda sakit lutut (gaut), bolehlah membalut lutut anda dengan menggunakan
bengkung.
· Kaum Adam pun boleh pakai bengkung, kalau sakit pinggang.

Jaminan
Membaik pulih percuma sekiranya berlaku sebarang kerosakan contohnya fabrik koyak, cangkuk tercabut atau batang keluli penyelarasan patah.

1. Apa itu Beautiful 369?

.. Beautiful adalah satu produk kesihatan wanita (Premium Beautiful) yang merupakan produk utama di dalam perniagaaan ini. Manakala kombinasi 369 adalah merupakan strategi bisnes serta identiti kumpulan yang dipimpin oleh pemimpin hebat

2. Adakah perniagaan ini sah?
Ya, ini kerana Syarikat telah berdaftar dibawah Akta Jualan Langsung dengan no.pendaftaran adalah AJL93033. Manakala semua ahli-ahli adalah didaftarkan sebagai wakil yang sah syarikat Hai-O Marketing Sdn. Bhd. Perniagaan ini melibatkan jualbeli barang serta memberi peluang perniagaan kepada rakan kongsi yang lain.


3. Apakah kekuatan perniagaan ini?Terdapat tiga(3) kekuatan di dalam perniaagaan ini iaitu:-

1. Hanya satu(1):
Syarikat yang kukuh (30 tahun bertapak di Malaysia serta tersenarai di Bursa Saham).
2. Hanya satu(1): Strategi perniagaan yang mudah, adil dan telus.
3. Hanya satu(1): Produk "superbrand" digunakan utk bergelar usahawan jutawan seumur
hidup.


4. Bagaimana bermula?
Perniagaan ini bermula dengan diri sendiri, perkhidmatan rundingcara akan diberikan secara percuma.


5. Apakah risiko perniagaan ini?
.. Setiap perkara ada risikonya sendiri, dari segi teori dan strategi yang digunakan serta pengalaman memang tiada sebarang risiko jika dibuat dengan berterusan. Sebanyak 97% usahawan berjaya membina kejayaan masingmasing dalam masa tidak sampai 3 tahun dengan hanya mempraktikkan strategi ini, manakala 3% lagi yang masih belum berjaya adalah dikalangan orang-orang langsung tidak boleh keluar rumah, tidak boleh menjawab talefon serta tidak mahu berbincang dengan orang lain yang telah berjaya. Multilevel adalah proses Duplikasi, amat mudah.. tiru orang yang berjaya, insyaallah anda akan berjaya.


6. Apa nasib orang yang terakhir/ ahli baru?
.. Mereka akan jadi Usahawan yang berjaya la.. macamana ye?
Ini adalah kerana, pembahagian bonus syarikat adalah adil, bukan sistem piramid yang mana orang diatas boleh goyang kaki sambil cungkil gigi boleh kaya..


Ahli baru akan bermula dengan Sales Manager(SM), dengan hanya empat(4) rakan kongsi anda, anda boleh mencapai tahap tertinggi(CDM) bila-bila masa. dan percayalah, 4 rakan anda tersebut mempunyai 4 rakan kongsi yang lain yang merupakan bukan rakan anda pun..! "Usaha dengan Tabah adalah kunci utama".

Disediakan oleh Zakiah..Hubungi saya untuk maklumat lanjut. 
012-3697167